Mulighed for dobbelt oprykning
25. oktober 2017

Lørdag 28. oktober kl. 15.30 spiller Serie 1 for oprykning, når Jetsmark IF besøger Schlie Arena.

Der skal 3 point på kontoen for at sikre oprykningen, eller så skal man som minimum opnå samme pointantal som Frederikshavn får i deres kamp. De spiller kl. 14.00 også lørdag.

Der er til kampen 1 gratis øl/vand på entrébilletten, som erhverves i billetskuret.

Søndag kan Serie 3 ligeledes spille sig til oprykning, når de spiller topopgør i Strandby kl. 15.00.

De kan dog nøjes med et uafgjort resultat, hvilket vil betyde, at Strandby ikke kan hente dem med 1 spillerunde tilbage.

Vi håber på stor opbakning til begge kampe, således vi kan sikre en historisk weekend i Hirtshals Boldklub.