Program Skolecup 2018
5. marts 2018

VELKOMMEN TIL SPAR NORD SKOLE-CUP 2018

Hirtshals Boldklub – ungdomsafdelingen glæder sig til at byde alle velkommen til årets skolefodbold-stævne, som afholdes for 18. gang.
Interessen for deltagelse har været meget stor, og vore forventninger til stævnet er mere end indfriet, idet 56 hold er tilmeldt i 2018 mod 61 hold i 2017.

Årets deltagere kommer fra følgende ni skoler: Lundergårdskolen, Muldbjergskolen, Højene Skole, Sindal Skole, Bindslev Skole, Bjergby-Mygdal Skole, Horne Skole, Tornby Skole og Hirtshals Skole.

Opmærksomheden skal henledes på, at der i stævnet kun er mulighed for at stille med mixhold. Når holdet spiller med max. antal spillere på banen, skal der som minimum være en pige på banen (dog slækkes der på pigereglen i 0. og 1. klassetrin).

Hent programmet her >>

Hent holdkortet her >>